zo laadt je je telefoon sneller op:)

Zo laadt je je telefoon sneller op

IMG_3919.JPG
 
 
Je wilt nog even snel reageren op dat appje van je vriend(in), Familie , foto’s plaatsen op instagram. En dan.. is je telefoon leeg. neee:(. Wachten duurt te lang.. Maar geen nood! Ik heb een paar goede  tips voor je om je telefoon nóg sneller op te laden.
Ken je die nog die oude telefoon’s , die een batterij hadden die gewoon niet leeg konden gaan? Heerlijk toch! Helaas gaan de batterijen van nu veel te snel leeg. Dit komt doordat je scherm, je wifi en alle apps die je open hebt staan veel meer stroom vragen.
 

je mobiel sneller opladen.

IMG_3919
Pak een krachtige(re) oplader
De oplader die je standaard bij je iPhone krijgt heeft een lagere wattage en is dus minder sterk dan een oplader van bijvoorbeeld een iPad. Pak dus de iPad oplader (of in ieder geval een met een hogere wattage) om je telefoon op te laden en hij is zo weer klaar voor gebruik.
Sluit alle openstaande af
Alle apps die je op de achtergrond hebt draaien vreten stroom. Sluit ze daarom allemaal af en de appjes zullen geen stroom vragen tijdens het opladen, waardoor het laden sneller gaat.

Zet je telefoon op vliegtuigmodus.

 
IMG_3923
Heb je haast en snel weer stroom nodig? Laadt je telefoon dan op in vliegtuigmodus. Als je bovenstaande tips er ook nog eens bij gebruikt, is je mobiel zo weer vol.
Zet je scherm minder fel
Een feller scherm vraagt ook meer stroom, dus als je tijdens het opladen je scherm minder fel zet laadt hij nog sneller op!
 
Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips )
Liefs Loes

Delen:

follow me

Archieven