zo houd je muggen heel gemakkelijk uit je slaapkamer.

zo houd je muggen heel gemakkelijk uit je slaapkamer.

Jullie kennen het waarschijnlijk allemaal wel dat irritante geluid dat muggen maken. vooral als je lekker in bed ligt en probeert te slapen. is het enorm vervelend om dit geluid te horen.

brrr… het zijn voor mij echt irritante etters die je liever kwijt dan rijk bent. Kan jij er ook niet tegen als er weer een mug door je slaapkamer zoemt? door de volgende plantjes of een diffuser met etherische olie in je slaapkamer te plaatsen, hou je ze veel gemakkelijker buiten de slaapkamer.

3. planten tegen muggen.

nu denk je misschien nu moet ik speciaal naar een tuincentrum om een plantje te kopen tegen muggen. nee hoor, want een aantal plantjes waar muggen niet van houden kun je gewoon in de supermarkt kopen. benieuwd welke plantjes?

  1. lavendel
  2. munt.
  3. rozemarijn

Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat planten op je slaapkamer iets meer aandacht nodig hebben.

Etherische olien.

wil je liever geen plant in je slaapkamer, dan is er nog een hele handige tip om toch die vervelende beestjes buiten de deur te houden. Want etherische oliën werken ook heel goed tegen muggen. Muggen houden niet etherische oliën en als het in de geur citroen, sinaasappel, eucalyptus of bergamot is dan zijn ze zo weg. doe een paar druppeltjes in je diffuser. Laat het minimaal een half uurtje door je kamer heen verspreiden en je kan zo onbezorgd je bed instappen. Laat je slaapkamerdeur vervolgens op een kiertje en ze zijn zo weg!

Delen:

follow me

Archieven