Wereld kaart op canvas

Wereld kaart op canvas

Pas kreeg ik een mailtje, met de vraag of ik een wereld kaart op canvas wilde reviewen. Mijn antwoord was uiteraard ja! Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder.

EEN WERELDKAART OP CANVAS AAN DE MUUR

Na urenlang op de site rond te hebben gekeken, waarbij je uit meer dan 90 wereldkaarten kunt kiezen en uit verschillende materialen zoals een wereldkaart op plexiglas, canvas, aluminium, hout of een behangetje, koos ik voor de kleur ‘Textiel’ op canvas, Deze heeft een mooie blauwe zee en de landen zijn wit met een rood randje eromheen. Ik zat nog te twijfelen tussen deze en een zwarte kaart, maar koos uiteindelijk toch voor deze.

Begin vorige maand kreeg ik de wereld kaart binnen. Het pakket werd netjes ingepakt afgeleverd waardoor de wereldkaart heelhuids en zonder beschadigingen is afgeleverd. en was enorm verrast door het formaat, hij is echt groot!

Wereldkaart textiel

Ook een canvas bestellen ?

MIJN MENING OVER EEN WERELDKAART VAN WERELDKAARTEN.NL

Ik was heel blij met de kwaliteit van het canvas. De kleur is erg mooi en helder op het canvasdoek. En het doek is goed gespannen

Wereldkaart close-up

Deze wereldkaart heb ik gekregen van Wereldkaarten.nl in ruil voor een review. Wereldkaarten.nl

1 Reactie

  1. Anja
    3 april 2019 / 18:06

    Ja Loes hij is echt heel mooi!!

follow me

Archieven