Wat is een bullet journal ?

Wat is een bullet journal ?

Ik zie ze overal voorbijkomen. Op Instagram, Pinterest Wat is het zo’n bullet journal? Daar vertel ik je hier meer over!

Er zijn 4 vaste onderdelen in een bullet journal: een inhoudsopgave, een dagelijkse of wekelijkse planning, een maandelijkse planning en een jaarplanning. Als je denkt dat je veel tekst moet schrijven: dat is niet waar! Het idee is juist dat je veel symbolen gebruikt. Bijvoorbeeld een vierkantje voor belangrijke afspraken en een vinkje voor als je ‘m hebt uitgevoerd.


je eigen gang gaan

Toen ik dit voor het eerst las, dacht ik Wat saai. Ik heb wel wat leukers te doen. Totdat ik allerlei leuke plaatjes voorbij zag komen op social media. Waren dat bullet journals? Je kunt er dus voor 100% je eigen creativiteit in kwijt! Je kunt telkens je eigen lay-out ontwerpen, foto’s erin plakken van quotes, stickers plakken En je hoeft niet alleen maar te plannen. Je kunt ook lijstjes bijhouden voor boodschappen, mooie momenten en verzin het maar. En Wat krijg je dan een mooie verzameling!

Wil jij ook zo’n bullet journal?

Je kunt zo’n bullet journal overal kopen, maar je kunt zelf ook gewoon een notitieboekje gebruiken, kies wel een notitieboekje met wat dikkere pagina`s. Dan drukt de inkt niet zo snel door.

Als je zelf niet goed weet hoe te beginnen zoek dan eens op internet naar inspiratie.

En eigenlijk is het antwoord op wat is een bullet journal? Eigenlijk een makkelijk antwoord Het is gewoon een gave zelf ontworpen agenda.

Klik hier
Voor alle bullet journaal’s en je hebt er ook leuke artikelen om
Je bullet journal mee op te vrolijke

Zou jij er een beginnen? Of heb je al een Bullet journal? Ik ben benieuwd!

Liefs Loes

Delen:

follow me

Archieven