Wat een jaar!

Wat een jaar!

Ja inderdaad, een jaar! We zijn intussen al bijna een jaar verder waarbij toen de eerste gesprekken de kop opstaken over de uitbraak van het Corona-virus. Twee lockdowns verder, en eigenlijk nog steeds geen perspectief… hoe gaat het met jullie?
Ik moet zeggen, ik sla me er redelijk goed door heen maar ik vind het wel wat moeilijker. Op zich mag ik me gelukkig prijzen, we zijn allemaal gezond, Maar toch, voorlopig is het nog steeds een uitzichtloze situatie, en dat maakt het wel wat zwaarder de laatste tijd. Ik mis ook echt spontane ontmoetingen en gezellige afspraakjes, iets lekkers gaan eten of eens iets anders doen dan wandelen. Gewoon ook dingen doen zonder te moeten nadenken (wat mag en wat niet, En mondkapje niet vergeten,…). Je snapt het wel! Maar ik probeer natuurlijk ook wel positief te blijven. Ik hoop toch wel dat we een beetje mogen beginnen met uitkijken naar heel wat versoepelingen en misschien een uitzicht naar een normaler leven.

1 Reactie

  1. Anja
    1 februari 2021 / 18:31

    Mooi geschreven Loes ????

follow me

Archieven