Wat als ?

Wat als ?

je langs de weg staat met pech of je je eigen buiten gesloten hebt en je mobiel is leeg.
Dan besef je pas hoe belangrijk je telefoon is en dat komt bij mij geregeld voor ;). mijn tip schaf een powerbank aan ! Je kan dan overal waar je ook bent je telefoon altijd opladen. Past makkelijk in je tas en kan je daardoor overal mee naartoe nemen ! Een lege telefoon is verleden tijd

Mijn ervaring

De Powerbank die ik heb is van Joinz wat handig is dit ! De powerbank is licht van gewicht en ik vind hem er mooi uitzien. Omdat ik mijn telefoon overal voor gebruik is mijn telefoon altijd heel snel leeg. Mijn telefoon heeft een batterij met 1642 mAh. De Powerbank heeft 5000 mAh. Met deze Powerbank kan ik mijn telefoon wel 3 keer opladen.
Aan de lampjes van de Powerbank kun je makkelijk zien hoeveel vermogen hij nog heeft, en heel handig is, er zit een kabeltje bij waardoor je hem kunt opladen aan je telefoon.
Wil je meer te weten te komen over joinz klik dan Hier.

Wat ook leuk is dat ze allerlei gadgets voor je persoonlijk bedrukken als je dat zou willen.
Ik zou zeggen schaf allemaal een Powerbank aan zodat je nooit zonder een lege telefoon staat 🙂
Liefs Loes
Deze Blog is gemaakt in samenwerking met Joinz

2 Reacties

 1. 31 augustus 2018 / 00:39

  Wat een leuke blog heb je ! Je hebt er weer een volger bij 🙂

  • loes
   Auteur
   31 augustus 2018 / 00:42

   Dankjewel 🙂 en veel lees plezier 😉

follow me

Archieven