Starskin juice lab masker.

Starskin juice lab masker.

Starskin heeft een nieuwe lijn met een drietal nieuwe gezichtsmaskers, ik was benieuwd naar deze maskers dat ik deze ben gaan testen.

Starskin’s nieuwste lijn heet JuiceLab; verrijkt met 75% gevriesdroogde vitamine C en die je vlak voor gebruik activeert. Dit gebeurt met een Activator Serum, een zeer voedend serum boordevol anti-oxidantrijke bessen, groenten, scheuten en linzen.

Er zijn 3 varianten;
+ Razzle Dazzle – hydrating & refreshing
+ Holy Kale! – brightening & energizing
+ Twist & Sprout – balancing & inner calming
Elk masker bevat weer een andere mix aan plantaardige extracten en superfoods, maar de grote ster van de JuiceLab maskers is natuurlijk vitamine C.

Zo is vitamine C onmisbaar voor de vorming van collageen. Het is daarnaast ook een krachtige anti-oxidant die ons imuunsysteem een flinke boost geeft. Hierdoor wordt de huidbarrière versterkt, het vermindert ontstekingen en beperkt UV-schade en vroegtijdige huidveroudering. Maar waar vitamine C ook bekend om staat, is het verminderen van hyperpigmentatie (bij een concentratie van 3% of hoger). Vitamine C remt namelijk het enzym tyrosinase, wat nodig is bij de aanmaak van melanine (dit is het pigment in je huid).
Hoe gaat dat activeren in zijn werk? In het linkerzakje bevindt zich de sheet mask met daarop stipjes met de gevriesdroogde vitamine C. In het rechterzakje bevindt zich het Activator Serum. Scheur beide helften allereerst uit elkaar.

Verwijder het stickertje op het linkerzakje (waar het masker in zit), zodat er een gleufje ontstaat. Hier schuif je vervolgens het zakje met Activator Serum in. Even op de kop houden zodat alle serum er goed inloopt en het masker goed wordt doordrenkt.Zo, en dan is het een kwestie van het masker aanbrengen op je gezicht en even 15 minuten laten zitten, even tijd om te relaxen.
Zo zag mijn huid eruit voor ik het masker had gebruikt.

En zo ziet mijn huid eruit na het masker.

Na gebruik voelde mijn huid lekker zacht en glad aan en zag het er inderdaad super stralend en fris uit! Geweldig dit.Vitamine C is echt een top ingrediënt voor je huid en aangezien hier maar liefst 75% verse vitamine C in zit, geeft het je huid een onwijze boost. Ik raad dit masker iedereen aan. Het knapt je huid meteen op!


De STARSKIN JuiceLab Power C+ Booster Masks (€13,25 per stuk) zijn verkrijgbaar bij alle Douglas filialen.

Ondanks de goede/Fijne werking vind ik een maskertje van €13,25 voor eenmalig gebruik aan de dure kant. Ik zou deze maskertjes zelfs niet wekelijks gaan gebruiken. Misschien als ik een feestje of een speciale gelegenheid heb.
Liefs
Loes

Delen:

follow me

Archieven