Review| Kruidvat Originals Vitamine C dag,nacht crème& huidbooster

Review| Kruidvat Originals Vitamine C dag,nacht  crème& huidbooster

Een heel fijn budgetmerk voor huidverzorging vind ik de kruidvat originals-lijn. De lijn bestaat uit een serum(booster) een dag-nachtcrème. Het serum is qua substantie vergelijkbaar met een vloeibare primer, het is niet superdun, maar ook niet crème achtig. De dagcrème is het potje links, en deze vind ik echt heel fijn om aan te brengen. Ook trekt het snel in. Mijn huid voelt gehydrateerd aan. En ook totaal niet vettig aan. De nachtcrème is een stuk dikker dan de dagcrème. Ook deze crème vind ik fijn voor de huid. Maar de dagcrème is echt het fijnste. De Booster (serum) gebruik ik in de ochtend en breng ik aan voor mijn dagcrème op een schone en gereinigde huid, en daarna gaat de dagcrème daar overheen wanneer het serum is ingetrokken. En meestal gebruik ik het serum (booster) ook voor ik ga slapen op een gereinigde huid daarna wacht ik even voor het serum is ingetrokken en daarna gaat de nachtcrème eroverheen.

links dagcréme rechts nachtcréme

Het eindresultaat

Ik heb de lijn ongeveer 1 maand getest en ik merk ook echt verschil! Deze lijn geeft mijn huid een mooie natuurlijke glow. Totaal niet vettig. Ik ben echt tevreden over deze lijn.Ik had echt niet verwacht dat het zo goed zou werken. En dat al helemaal niet voor deze bizarre lage prijs.

budget

Mocht jou budget niet zo groot zijn en ben je op zoek naar een fijne huidverzorging met vitamine C. Dan zal ik echt eens naar deze lijn kijken! Zowel de serum, de dag/nachtcrème kosten alle drie 2,49 per stuk! Je krijgt ook echt redelijke hoeveelheid voor dat geld. Het Serum beval 50ml dag/nachtcrème 100ml

Liefs Loes

Delen:

follow me

Archieven