Review dyson airwrap

Ik denk dat dit de duurste aankoop is geweest van mij, naast mijn computer, telefoon en dergelijke. de Dyson Airwrap. Een haaraccessoire van maar liefst 500 euro. Krankzinnig, gestoord, veel te duur. Hier komt mijn review van de Dyson Airwrap die het geld meer dan waard is. Ik liep door de mediamarkt en zag daar de Dyson airwrap staan. Ik wilde hem toch eens testen. de mevrouw vertelde meer over het apparaat. En Ik was verkocht, maar liep zonder Dyson naar buiten, 500 euro is echt veel te veel geld. 

Je snapt het wel, als je iets eenmaal echt wil hebben krijg je het niet meer uit je hoofd. Dus ik kon het niet laten en heb de Dyson airwrap besteld.

Je koopt de Dyson Airwrap dus met alle opzetstukken en je krijgt hem geleverd in een ontzettend mooie en luxe doos. Je betaald er flink voor, maar dan heb je ook wel iets.

Als je de doos open maakt zit er een matje in. Ik dacht eerst dat het een beschermplaatje was voor de tang en accessoires maar het is dus een hitte beschermend matje.

Daarna vind je nog een kleine gebruiksaanwijzing van de Dyson Airwrap.

In dit artikel wil ik je graag meer vertellen wat mijn ervaringen zijn, en hoe het nou precies werkt.

En hier zie je de echte inhoud van de koffer. Je krijgt natuurlijk de basis met daarop de opzet koppen en dergelijke. er zit een lange snoer aan wat ik persoonlijk erg fijn vind. Het apparaat zelf is wel wat zwaar maar ligt prettig in de hand. Voor de rest zitten in de Dyson Airwrap de volgende accessoires:

 • Pre-styling föhn
 • Opzetstukken van 30 mm 
 • Opzetstukken van 40 mm
 • Zachte gladmakende borstel 
 • Harde gladmakende borstel
 • Ronde volumeborstel
 • Filter borstel

Op het apparaat zelf zitten een aantal knoppen. De grote aan- en uitknop in het midden. Schuif je deze naar boven door hem vast te blijven houden blaast die koude lucht. Dit heb je nodig tijdens het haar krullen om ze meteen te laten afkoelen.

Links zitten drie standen voor de kracht van het blazen. Met elk opzetstuk heb je een andere stand nodig of wat jij zelf prettig vind.

Recht zit een knop voor de temperatuur. Ook voor de temperatuur zijn er drie verschillende standen. Koude lucht, gemiddeld en warm.

Dit is meteen het grote voordeel aan dit product, het verhit maar maximaal tot 150 graden en dat is veel minder heet dan andere krul- en stijltangen. Je kunt na het gebruiken de opzetstukken ook meteen aanraken. Ja ze zijn warm, maar niet heet..Ook omdat de Dyson Airwrap zelf niet heet wordt kun hem gewoon overal neerleggen zonder bang te zijn iets te beschadigen. 

Als je hem niet gebruikt staat hij ook niet aan dus dat is ook een groot voordeel. Tussen het krullen door leg ik hem gewoon neer, pak een volgende pluk en ga weer verder. Dat hoef je met een gewone krultang niet te proberen.

De opzetstukken zijn heel makkelijk te vervangen door een klik. Je klikt hem erop en hij vergrendeld. Wil je hem vervangen schuif je deze knop naar beneden en je kunt hem er zo vanaf pakken.

En zo ziet de Dyson Airwrap er dan uit met een opzetstuk erop. Het is zo een vrij lang apparaat.

PRE-STYLING FÖHN

De pre-styling föhn zorgt dat nat haar vochtig blijft, klaar om te stylen. De Dyson Airwrap kun je het beste gebruiken op handdoek droog haar De pre-styling föhn zorgt ervoor dat het haar droogt maar niet helemaal (wel als je lang genoeg doorgaat natuurlijk). Ik vind het zelf een fijne föhn met ontzettend veel kracht.

OPZETSTUKKEN VAN 30 EN 40 MM

Dit zijn natuurlijk de opzetstukken waar de Dyson Airwap bekend om staat. Dyson heeft een nieuwe technologie ontwikkeld om je haar te krullen door middel van hete lucht, trekt het haar aan en wikkelt het vervolgens voor je om de rol. Geen klemmen, handschoenen nodig, gewoon even het plukje bij de Airwrap houden en de rest gaat vanzelf.

Je hebt dus opzetstukken voor krullen en voor slag. Ik gebruik het liefst de 30 mm voor krullen. Wil je echt meer los hangende krul hebben, dan ga je voor de 40 mm. Van elke zitten er twee in omdat je er eentje hebt voor de linker en rechterkant. Kijk je in de spiegel naar jezelf en hou je de Dyson Airwrap voor je, dan is de borstel voor de kant die naar je haar wijst.

Voor het krullen is ook nog een trucje. Zorg er dus voor dat je haar nog licht vochtig is ik doe altijd wat mouse in voor meer structuur.

Je zet de Dyson Airwrap op de hoogste en warmste stand en krult je haar 5 seconden met warme lucht en daarna 10 seconden met koude lucht door de aanknop naar boven te schuiven. Daarna heb je een prachtige krul! Spray daarna nog even wat haarlak in je haar en bij mij blijft het echt de hele dag zitten.

Met mijn hele haar ben ik trouwens 25 minuten bezig inclusief droog föhnen.

ZACHTE GLADMAKENDE BORSTEL

Deze is voor glad haar, alsof het is geföhnd. Met fijne, ronde borstelharen die zacht aanvoelen op het hoofd. 

Als ik geen zin heb om mijn haar te krullen gebruik ik deze borstel altijd. Ik föhn mijn haar eerst bijna droog en daarna maak ik het af met deze borstel. Het resultaat is prachtig glad haar.

HARDE GLADMAKENDE BORSTEL

Deze borstel gemaakt voor het controleren en gladmaken van weerbarstig haar dat gevoelig is voor pluis. wil je minder pluis en gewoon stijl haar? Dan is deze borstel iets voor jou! Voor de borstels geldt trouwens wel dat die het fijnst werken op de minst krachtige stand.

RONDE VOLUMEBORSTEL

Hij leidt lucht langs het haar om deze meer volume te geven, waarbij de borstelharen spanning creëren om het haar in model te brengen terwijl het droogt. 

Ik gebruik deze borstel eigenlijk vrij weinig, Hiermee krijg je veel meer volume en bolling in je haar dan de gladmakende borstel. Maar je moet er wel meer moeite voor doen. Je maakt er wel prachtig veel volume mee.

Bijgeleverd zit een speciaal borsteltje waarmee je het stof kan verwijderen, ik doe dat eens in de twee weken. Mocht de Dyson niet meer genoeg lucht aanzuigen, dan krijg je daarvan ook een melding, dan moet je hem dus schoonmaken. Je kunt het filter er ook helemaal afhalen en hem dan gewoon even met de hand leeg vegen of blazen.

30mm opzetstuk

ik ben helemaal blij met dit apparaat en het is echt elke cent waard. Sinds ik hem heb gebruik ik hem letterlijk iedere dag, want ik liet mijn haar altijd aan de lucht drogen en deed er nooit wat mee omdat ik het teveel moeite vond.

Met de Dyson Airwrap kan ik alles en kun jij ook alles, Ik föhn mijn haar zo goed als droog en maak het daarna af met mijn gewenste opzetstuk.

Dit apparaat is echt top! Ja, het is een hele uitgave, maar het is de investering meer dan waard. Ik ben er zó blij mee en heb nog geen seconde spijt gehad.

Delen:

2 Reacties

 1. Dianne ven
  6 juli 2021 / 23:21

  Leuke blog Loes ! Ga zo door

  • Loes
   Auteur
   6 juli 2021 / 23:23

   Dankjewel Dianne

follow me

Archieven