Review: drukwerknodig.nl

Laatst kreeg ik een mailtje van Drukwerknodig.nl. Ik mocht een product testen! Ik koos voor een foto op plexiglas en vertel je hieronder wat ik ervan vind.

Foto op plexiglas

Ik ging naar de site van Drukwerknodig en zocht naar ‘foto op plexiglas’. In het begin moest ik even zoeken hoe ik mijn foto moest uploaden. Maar als je eenmaal weet waar je op moet klikken, ben je er zo uit

Ik ging naar de online editor en koos mijn foto uit. Als je wilt, kun je in de online editor nog van alles aan je foto toevoegen. Zo kun je kiezen uit een aantal stickers en vormen, kun je tekst toevoegen. Genoeg mogelijkheden!

Bij Drukwerknodig kun je eigenlijk voor van alles terecht. Wil jij bijvoorbeeld een boek laten drukken? Dat kan hier! Ook bieden ze drukwerkproducten aan voor bedrijven.

Een paar dagen later kwam mijn pakketje binnen. Foto op plexiglas is van goede kwaliteit.

Liefs Loes

follow me

Archieven