review: aroma diffuser van geurwolkje

review: aroma diffuser van geurwolkje

Sinds een tijdje heb ik een aroma diffuser van Geurwolkje in huis. Ik kwam in aanraking met Geurwolkje via familie, en zag het ook regelmatig voorbij komen op Instagram. Toen ik goede reviews zag op de site was ik verkocht.

In het kort wat een aromadiffuser doet: eigenlijk is het een luchtbevochtiger en een geurverspreider in één. Je vult het apparaat met wat water, druppelt daar wat etherische olie bij en het apparaat verspreidt vervolgens een koude stoom door de ruimte.Verder hebben de geuren die je gebruikt als aromatherapie allerlei eigenschappen en toepassingen en kunnen deze dus invloed hebben op je gemoedstoestand.

DE GEURWOLKJE AROMA DIFFUSER

Ik bestelde een Geurwolkje Soft Juice Diffuser 100 ML en ook meteen twee soorten etherische olie. Ik koos voor de geur fris briesje en voor harmonie, omdat die mij het meest aanspraken. Je kunt de geuren van Geurwolkje niet proberen, dus het is een beetje een gok. Wel staan er veel reviews over de geuren op geurwolkje in allerlei andere winkels kun je ook etherische olie’s kopen die je ook in je Geurwolkje aroma diffuser kunt gebruiken.

het apparaat is erg mooi De oliën die ik zelf had gekozen, roken ook heerlijk!

Het installeren van de diffuser is megasimpel. Je steekt de stekker in het stopcontact, haalt het deksel eraf en gooit met de maatbeker wat water in het apparaat. Even wat druppels erbij (ik doe er 5-10 druppels bij, afhankelijk van welke olie ik gebruik) en je zet de deksel er weer op. Dan kun je hem aanzetten. De geurende stoom begint zich direct te verspreiden en je hoort een soort rustgevende geluidjes van het water. Het apparaat gaat trouwens ook automatisch uit als het water op is, dus dat is fijn !

CONCLUSIE

ik ben fan van Geurwolkje! De aroma diffuser doet goed zijn werk en de oliën ruiken erg lekker. Ik heb al weer mijn 2e bestelling gedaan bij geurwolkje. Weer heerlijke geuren binnen gekregen! dus het Is het het geld meer dan waard!

Delen:

follow me

Archieven