Mijn ideale ochtend in 5 stappen

Iedereen heeft wel een bepaalde ochtend routine. Toch ziet een ochtend routine er anders uit als ik moet werken dan als vrij heb. Wanneer ik de tijd heb, kan ik mijn ochtend ritueel heel uitgebreid doen. In dit artikel deel ik 5 stappen die mijn ochtend ideaal maken.

1. Wakker worden zonder wekker

Wakker worden zonder wekker. De dag begint al goed als ik goed heb geslapen en op mijn eigen ritme wakker word.

2. In bed blijven liggen tot ik zin heb om op te staan

Tijdens werk dagen komt dit er helaas niet van, maar in het weekend blijf ik altijd wat langer liggen. Ik check ondertussen wat ik gemist heb op social media en scrol door instagram. Nadat dit gebeurd is, kan ik rustig opstaan.

3.Uitgebreid ontbijten

Broodjes,kaas, fruit, liefst zo veel mogelijk. Een ochtend is voor mij ook niet compleet zonder een lekker kopje cappuccino karamel ūüėČ

4.Zo lang mogelijk in je huispak rondlopen

Op een ideale ochtend blijf ik het liefst zo lang mogelijk in mijn huispak rondlopen.

5. Tijd nemen om mijn gezicht en lichaam goed te verzorgen

Als laatste stap hoort bij mijn ideale ochtend een uitgebreide verzorging van mijn gezicht en lichaam. Ik vind het heerlijk om uitgebreid de tijd te nemen voor een maskertjes en gezichtsverzorgingsproducten en lichaamverzorgingproducten aan te brengen.
Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?Liefs Loes

Delen:

follow me

Archieven