maybelline snapscara

maybelline snapscara

Er is een nieuwe mascara, namelijk Maybelline snapscara!

wat maakt de snapscara zo uniek?

snap on, snap off zo presenteert Maybelline Snapscara aan de wereld, wat de mascara zo uneik maakt, is dat je deze makkelijk aan kan brengen en makkelijk kan verwijderen. je kan hem zelfs verwijderen met water!

De mascara belooft volume zonder klonten in een ogenblik. Het grote voordeel is dat je de mascara makkelijk kan verwijderen zonder te schrobben. dit maakt deze mascara ook goed geschikt voor de gevoelige ogen.

Het borsteltje

Maybelline snapscara heeft een gebogen borsteltje met zachte haartjes. de borstel volgt de vorm van het oog waardoor je makkelijk alle haartjes kan bereiken zonder veel moeite.

Resultaat

Wat een resultaat ! Wat een lengte ! mijn wimpers zijn ontzettend lang met deze mascara. Je kan de mascara mooi opbouwen tot je het gewenste effect krijgt zonder klonters.

Zonder mascara

Maybelline snapscara

Houdbaarheid?

door de dag heen bleef de mascara goed zitten, maar af en toe zaten er wel kleine mascara vlekken onder mijn ogen. Het grote voordeel is ook meteen een nadeel. Als je vaak in je ogen wrijft kan je de mascara verwijderen.

Mijn mening over Maybelline Snapscara

De mascara brengt makkelijk aan door de vorm van het borsteltje. Het resultaat is super. Toch moet je rekening houden met het feit dat de mascara in combinatie met regenachtig weer geen goede combinatie is. Maar al bij al is dit een fijne mascara.

Maybelline Snapscara is deze week in de actie bij kruidvat voor 6,99 normale prijs 13,99 klik hier om naar de site te gaan

Liefs Loes

follow me

Archieven