Lockdown wat ik het meeste mis!


Vooropgesteld: ik heb het goed, dat realiseer ik me. Ik ben gezond, ik sla me er redelijk goed doorheen. Maar uiteraard heeft deze crisis ook invloed op ons leven en hoe we de dagen indelen. Vandaag deel ik de dingen met die ik het meeste mis.

Werken

Ik had ’t vooraf nooit kunnen bedenken, maar het werken mis ik intussen wel hoor, Ik mis het bezig zijn, Ik mis de regelmaat en Ik mis de gezelligheid.

Uit eten gaan

Het staat niet bovenaan mijn lijst zoals je merkt, maar ik mis het uit eten gaan ook enorm. Thuis kan je natuurlijk ook goed eten. Maar ja, het is natuurlijk wel anders. Een avond tafelen, Uren met elkaar kletsen. Misschien kan ik alvast bedenken waar we uiteten gaan zodra’t weer mag.


Even de stad in

Zelfs dit mis ik. En ik ben niet zo’n type dat elke week de stad in ga . Gewoon even een rondje door de stad, even in een winkeltje neuzen . Gewoon even de stad in. En natuurlijk kan je dat nu wel doen, maar er is niet zoveel aan als de winkels dicht zijn. 


Liefs Loes

Delen:

follow me

Archieven