Drie dingen waar ik me aan erger.

Drie dingen waar ik me aan erger.

Mocht je na dit artikel denken: “chill!”, bedenk dan dat ik het geprobeerd heb met een vleugje humor te brengen (als is de waarheid gevaarlijk in de buurt, haha).

Iemand die beeldend praat.
Ken je dat? Van die mensen die te uitgebreid en beeldend praten, so annoying! Ik probeer het met een voorbeeld: “En toen zaten we daar aan de rivier met onze voeten in het water, terwijl achter ons de auto’s parkeerden en wij in de verte keken naar die blauwe kerktoren met die roze klok”. Echt. I. Don’t. Care. Maak je punt, hou het vooral kort en vertel wat je te zeggen hebt.

Langzaam verkeer.
Verkeer is wel een dingetje voor mij, het gaat mij namelijk nooit snel genoeg. Sowieso vind ik het al vervelend dat er uberhaupt ander verkeer op de weg is, haha. Maar men, dat trage gedonder bij rotondes en kruispunten. Het eeuwige gewacht van een bejaarde, onzekere vrouw of onderdrukte man totdat ze besluiten om wel/niet te gaan rijden. Het liefst zou ik ze een zetje geven, maar daar worden ze vast nog onzekerder door. Of van die mensen die langzaam rijden. Kom op, neem eens een risico en trap dat gaspedaal in! Echt, je kan harder dan 100 op de snelweg, helemaal als je die vrachtwagen of caravan inhaalt. Mijn veelgebruikte kreet in de auto is dan ook: ?

Mensen in supermarkten.
Ik heb echt een enorme hekel aan boodschappen doen. Niet omdat ik dat an sich niet leuk vind, maar meer de mensen die ronddolen in zo’n winkel. Van die mensen die uitgebreid de verpakking van Honig mix voor Boerenomelet gaan staan bestuderen met hun kar net voor het vak waar jij moet zijn. Dan wacht ik vaak even geduldig in de hoop dat ze mijn aanwezigheid opmerken en denken: “hey, ik sta in de weg. Laat ik mijn kar even verplaatsen”. Maar nee, dat is echt heel erg lastig. Of mensen die bekenden tegenkomen en dan uitgebreid gaan buurten, terwijl hun karren, jawel, gruwelijk in de weg staan.
Liefs Loes

follow me

Archieven