de perfecte tan met de collistar face magic drops.

de perfecte tan met de collistar face magic drops.

Het is eindelijk lekker weer in Nederland de zon is doorgebroken en het is weer tijd voor jurkjes, onze bleke huidjes kunnen wel weer een kleurtje gebruiken en laat ik nou het juiste product getest hebben die daar verandering in kan brengen! de collistar Magic drops.

Helaas wordt ik niet snel bruin.. gelukkig heb ik met deze Magic drops toch een tintje. een zelf bruiner speciaal voor het gezicht.

Het flesje ziet er goed gevuld uit. deze flacon bevat maar liefst 50ml.

ook heeft de flacon een pipetje zodat je de Magic drops makkelijk kunt doseren. De substantie voelt wat kleverig aan op het gezicht maar eenmaal ingetrokken heb je er geen last van.

Wat ik super fijn vind aan dit product is dat je zelf kunt kiezen hoe intens je de kleur wilt hebben. Naarmate je het product meer gebruikt wordt de kleur dieper.

Je kunt de druppels zo uitsmeren over je gezicht en hals, maar je kunt het ook mengen door je dagcreme, zelf vind ik dit het fijnst. Ik gebruik twee druppels voor mijn gezicht en nek.

Wat ik van het product vind? Ik ben er heel blij mee en als het flacon op is ga ik het zeker nog een keer kopen. Maar dat duurt nog wel even want je kunt er heel lang meedoen, omdat je maar heel weinig nodig hebt.

de colistar face magic drops kun je kopen bij Douglas vanaf €14.

Delen:

follow me

Archieven