Daniel Wellington geschenkset met 10% korting

Daniel Wellington geschenkset met 10% korting

Nu Sinterklaas het land weer heeft verlaten, is het tijd om je op te maken voor de kerst.  ik ontving een vervroegd kerstcadeautje van  Daniel Wellington een prachtig geschenkset die je helemaal zelf samenstellen!

DANIEL WELLINGTON GESCHENKSET MET 10% KORTING 

Ik ben dol op Daniel wellington en hun mooie horloges omdat ze overal bij passen. Daarnaast kun je de horlogebandjes verwisselen, waardoor je iedere keer een andere stijl kunt creëren.

Voor deze kerst heeft  Daniel Wellington een geschenkset gelanceerd. Deze bestaat uit een geschenkdoos met hierin een horloge en een extra horlogebandje òf een horloge met een mooie armband.

Het leuke is dat Daniel Wellington in de aanloop naar kerst je 10% korting geeft op deze geschenksets.

Zelf koos ik voor de geschenkset met daarin het Classic Petite Melrose horloge en de cuff armband. Ik had nog geen rose gouden horloge en armband en daarom leek het me leuk om eens voor een andere kleur te gaan, dan altijd alleen maar zilver.

BESTEL NU OP DANIEL WELLINGTON MET 15% EXTRA KORTING!


Bovenop die 10% korting op de Daniel Wellington geschenksets, krijg je nu nog eens 15% korting op je gehele bestelling! Gebruik daarvoor mijn kortingscode: loesvelden. deze kortingscode kun je gebruiken op danielwellington

Delen:

follow me

Archieven