aspirine masker tegen acné

vandaag heb ik een DIY voor jullie die heel goed werkt tegen acné.

Wat heb je nodig?

  • aspirine (bayer)
  • en honing


ik weet dat meerdere meiden van mijn leeftijd last hebben van acne. Aspirine werkt heel goed tegen acné dit komt omdat er in aspirine acetylsalicylzuur zit dit gaat ontstekingen tegen en verweekt de bovenste huidlaag waardoor dode huidcellen verwijderd worden hierdoor zullen puistjes na een behandeling met een aspirine masker verminderd zijn en zal je huid er weer gaver en stralender uitzien. acetylsalicylzuur wordt ook vaak in anti-acné middelen gebruikt, daar zit ook vaak alcohol en andere irriterende stoffen in. Je kunt zelf goedkoop en makkelijk een masker maken.

Hoe kun je zelf een aspirine masker maken?

neem 4 aspirine (bayer) en maal deze fijn. voeg dan een heel klein beetje water toe een paar kleine druppeltjes en laat de aspirine volledig oplossen. Zodat het een papje wordt. Het aspirine masker maak je met een beetje honing 1 theelepeltje. Honing heeft ook een direct een verzachtende en anti bacteriële werking.


hoe gebruik je het aspirine masker?

smeer het masker op je gezicht en laat het ongeveer 15 minuten zitten, voordat je je gezicht weer afspoelt met water. Gebruik het masker niet meer dan 2 keer per week ! 

het resultaat

Na het verwijderen van het masker, zul je zien dat je huid een stuk frisser en stralender is dan voor het masker en zal je huid zachter aanvoelen.  maak dit masker alleen met aspirines en niet met andere pijnstillers dit heeft namelijk niet de zelfde werking!

Ik hoop dat jullie deze DIY masker leuk vonden.
Liefs Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

instagram

Nike sneakers

Nike sneakers maat 36
Nike sneakers

Nike sneakers maat 36
Nike sneakers

Nike sneakers maat 36
Nike sneakers

Nike sneakers maat 36
Nike sneakers

Nike sneakers maat 36

follow me