8 tips om beter in je vel te voelen

8 tips om beter in je vel te voelen

voel je je wat minder fijn. Hier een paar tips om je wel wat beter te kunnen voelen.
1.Drink een glaasje thee of neem een glaasje water
ik doe het zelf te weinig. Maar het is zo goed om te doen, om elke dag een aantal glazen water te drinken. Voor mij is thee de oplossing, omdat ik water een beetje saai vind. Maar ook dat is goed!
2. Plan, plannen, plan
Plan alles wat je nog wilt gaan doen of wat je nog moet afmaken voor je werk. Plannen kan rust geven door dit in een agenda of een planner op te schrijven. Daarbij is het ook belangrijk dat je het dan afmaakt, want dan kun je weer iets afstrepen van je lijstje. Je wordt er alleen maar gek van als je allemaal halve klusjes hebt liggen.
3. Ruim je leefomgeving op
Of je nu op een kamertje woont, of in een wat groter huis, het maakt niet uit. Het helpt als je in een opgeruimde omgeving leeft, dit geeft rust en hierdoor voel je je automatisch beter.
4. Ga wat vroeger slapen
Slaap kan je soms zoveel goeds doen. Geniet dus van die paar extra uurtjes slaap!
5. Blijf niet dagen lang binnen zitten
Ga naar buiten ! want van binnen zitten wordt je ook niet beter van, Je krijgt juist meer energie wanneer je buiten bent geweest
6. Doe waar je vrolijk van wordt
Dat kan natuurlijk niet elke dag fulltime, maar ga eens een avondje weg met je vriendinnen, ga eens ergens lunchen of doe iets waar jij echt vrolijk van wordt.
7. Word iets makkelijker
Til overal niet te zwaar aan. heb je geen zin om je kamer op te ruimen of heb je geen zin om te koken? Verzet je zinnen even en doe het gewoon. zo wordt leuker.
8. Leef in een ritme/routine
Het is belangrijk dat je lichaam aan iets went, of dat je in ieder geval bepaalde activiteiten op dezelfde tijdstippen doet. Dit geeft rust, maar zo kom je ook in een bepaalde routine.
Ik hoop natuurlijk dat jullie wat aan deze tips hebben!
Liefs Loes

follow me

Archieven