7 dingen die op mijn fuck-it lijst staan

7 dingen die op mijn fuck-it lijst staan

Ik introduceer vandaag de Fuck-it lijst op mijn blog. Misschien heb je hem ook al bij andere bloggers gezien. Maar wat staat er op mijn fuck-it lijst?

haasten. Ik ben altijd graag op tijd. ik ga me niet meer haasten. Ik wil natuurlijk nog altijd graag op tijd komen. Maar als het een keer niet lukt, dan is hetzo.

Me zorgen maken over wat iemand anders van me denkt. Hier heb ik al minder last van dan vroeger. Ik vind het belangrijker dat ik blij ben met mezelf.

Me slecht voelen als ik ergens nee tegen zeg. Ik vind het fijn om het mensen naar de zin te maken. Of ja, ik vind het moeilijk om nee te zeggen als ik ergens geen zin in heb. Vroeger zei ik ja. Nu zeg ik veel vaker nee.

Een strak lijf. Dat zal ik nooit hebben. Ik eet veel te graag lekkere dingen En het sporten zit er niet egt in. Maar ik ben tevreden met mezelf. En wat andere van mij vinden fuck it!

Strijken. Ik haat strijken. Oké ja, sommige dingen moeten nu eenmaal gestreken worden helaas.

Piekeren over de toekomst. Het is wat het is. Ik weet toch niet wat er binnen 60 jaar zal gebeuren. het heeft niet veel zin om me daar nu druk over te maken. We zien wel wat er komen gaat.

Een super opgeruimd huis. Nee, zo gaat het niet bij mij. Ik laat gewoon mijn rommel liggen ‘s avonds. En ruimen het dan misschien de volgende dag op.Het is mijn huis. Ik leef er in. En ja er wordt in geleefd. Dus het is niet altijd spic en span.

Liefs Loes

Delen:

follow me

Archieven