4. DINGEN VOOR NA DE LOCKDOWN: HIER KIJK IK NAAR UIT

4. DINGEN VOOR NA DE LOCKDOWN: HIER KIJK IK NAAR UIT

Dat we nog tot minstens 20 mei in lockdown blijven en tot 1 september geen evenementen zijn, is intussen duidelijk. Wat er na 20 mei komt weten we nog niet, behalve dat we niet meteen voor 100 procent zullen terugkeren naar ons precoronaleven. In afwachting van verder nieuws begin ik alvast  dromen te maken.
Dit zijn de 

4. dingen waar ik naar uitkijk voor na de lockdown:


1. MET VRIENDEN AFSPREKEN
Zoals bijna iedereen, neem ik aan. Ik mag dan wel goed zijn in mijn huis blijven, na een tijdje begin je het echte contact toch te missen. Lekker gaan eten, of gezellig bij kletsen in het café of een avondje stappen of een simpele barbecue: daar kijk ik echt naar uit.

2. BIJ KLETSEN MET COLLEGA’S
Nog een reden waarom heel de tijd thuis zitten niet de ideale oplossing is: je verliest contact met je collega’s. We hebben af en toe wel wat contact, maar ik ben er wel weer aan toe om aan het werk te gaan.. hier in zal ik niet de enigste zijn 🙂

3. NAAR DE KAPPER GAAN
Ook hier zal ik wel niet de enige in zijn. Ik heb gelukkig geen last van een uitgroei, maar mijn haren zijn wel toe aan een opfris beurt..


4. EEN DAGJE SHOPPEN. Hier kijk ik ook enorm na uit een heerlijk dagje gaan shoppen.. In Amsterdam dat is al heeel lang geleden, Dat ik het niet eens meer kan herinneren dat ik voor het laatst in Amsterdam ben geweest.

Voorlopig gaat alles dus nog goed, met hier en daar wat gedroom en zin in wat misschien komen gaat. Het blijft een gekke periode met heel veel onduidelijkheden, dus go with the flow . En blijf in uw huis.

Liefs

Loes

follow me

Archieven